PRVNÍ AUDIOKNIHA U NÁS DOMA

Ano, teprve teď. První u nás doma. Já, která jsem vyrostla na gramofonových deskách a znám celé úryvky Křemílka a Vochomůrky, Maxipsa Fíka nebo hlášky Macha a Šebestové jsem z nejrůznějších důvodů audioknihy míjela – stejně jako odolávám čtečce. Nevěřila jsem,  že by mi výrazně mohla zjednodušit život. A přece se stalo.

I přesto, že jsem měla pocit, že nejmladší u toho ani náhodou neusne. Je to tady! Včera podruhé – usnula u pohádky během 20ti minut. Přibližně stejnou dobu čtu i já a neusne nikdo. Pokud čtu světový bestseller na uspávání dětí Králička, který chtěl usnout, tak mám co dělat, abych zůstala vzhůru. Moje děti u mého čtení dokáží všelijaké psí kusy, ale neusnuly nikdy.

A teď tohle? Dvacet minut čtení od Jiřího Lábuse a ony spí… a dnes podruhé. Netvrdím, že od této chvíle “pojedeme” jen v audioknihách, ale určitě se více rozhlédneme po nabídce a budeme více kombinovat způsob večerního ukládání ke spánku.

Info pro stejné začátečníky jako já  – do telefonu stačí 1 aplikace, kam jsem se přihlásila ke stejnému účtu jako na Audiotéce a poslech pohádek mohl začít.

Ideální na cesty, na dlouhé dny, kdy jsem sama doma s dětmi a večer už prostě nemůžu přečíst ani stránku.

A čím jsme začaly?

Na odkazu pod titulkou si můžete poslechnout ukázku zdarma. Cena této audioknihy je 99,– Kč.
Délka: 1 hodina 39 minut
Autor: Rudyard Kipling, James Baldwin, Dhan Gopal Mukerji
Interpret: Jiří Lábus

Vydavatel: Audiotéka, Bookmedia

Příběhy z říše zvířat, které jsou tím nejlepším z pokladnice klasických pohádek od autorů Rudyarda Kiplinga, Jamese Baldwina a D.G. Mukerjiho. Příběhy zvířátek vycházejí z bájí a zázraků přírody, a popisují kouzlo přátelství a neuvěřitelných příběhů. Chcete vědět, proč má leopard skvrny, nebo jak spolu souvisí kůň a olivový strom? Pro Audiotéku načetl nezaměnitelným hlasem Jiří Lábus.

 Naši první audioknihu nám k vyzkoušení poskytla
A co Vy? Na Vaše tipy na audioknihy nejen pro děti, ale i dospělé se těším. Na letní cesty s dětmi se určitě budou hodit.

Leave a Comment