ČASOPIS ROZMARÝNKA

Znáte časopis Rozmarýnka (nejen) pro děti? Hledáte inspiraci pro tvoření s dětmi a pro děti? Já jsem se jen čistě náhodou nechala zlákat ke koupi a časopis udělal radost oběma mým dcerám (devítileté i pětileté). Zároveň množství reklamy je v rámci mezí více než únosné. Pojďte nahlédnout, třeba právě tenhle dětský časopis hledáte.

ČASOPIS ROZMARÝNKA

Rozmarýnka je především průvodce pro tvoření s dětmi a pro děti. Inspiraci a srozumitelné návody zde najdou předškoláci, školáci, ale i dospělí. Já i moje dcery jsme si v časopise našly každá “to” svoje.

TVOŘENÍ S DĚTMI A PRO DĚTI

“Malování” bobulemi pětiletá, devítiletá ocenila kalendář a náramky. Já sama pak návod na geoboard. Jeho výroba je jednoduchá a stojí jen pár korun.

Kalendář si dcera dala na stůl pod průhlednou Ikea podložku. Jiný kalendář zatím čtvrťačka nepotřebuje a navíc tento nezabírá žádné místo na stole.

Geoboard je skvělá hra i pomůcka pro školáky i předškoláky. Jeho výroba je jednoduchá a stojí jen pár korun. Podle tohoto návodu jeho výrobu zvládne opravdu každý!

Rubrika Letem světem v tomto čísle na téma Austrálie potěšila i naše cestovatelské touhy. Už víme, co je to didgeridoo.

Již druhým rokem vychází každý druhý měsíc, její cena je 32 Kč. Má 38 stran, pouze 2 vnitřní dvojstrany určené k vystřihování mají silnější tloušťku papíru.

Vzhledem k probíhající velké slevové akci na předplatné během léta, jsem neměla příliš velké očekávání. Srpnové číslo mě však příjemně překvapilo a spolu s dcerami se těšíme na další.

Možná namítnete, že řada těchto tipů je dohledatelná na internetu. Souhlasím, ale i tak jsem nadšená. Cokoliv co nemá nic společného s počítačem, telefonem a tabletem má u nás doma přednost. Zatím 🙂

Pro inspiraci pro společné tvoření s dětmi je určitě vhodný pro děti od 3 až 4 let. Předškoláci s malou pomocí a školáci už zvládnou podle návodu tvořit sami.

Kde hledáte inspiraci pro tvoření s dětmi Vy? Máte svůj oblíbený časopis či blog? Sdílejte (včetně odkazů), inspirujme se navzájem!

Nakoukněte i na další  dětské časopisy, o kterých už jsme na blogu psaly.

Časopis Puntík v této chvíli vidím pro věkovou kategorii 3 až 4 let. Často zmiňovaný časopis Raketa podle mých zkušeností časopisem pro předškoláky není. Opravdu jej ocení až mladší školáci. Více o Raketě už brzy na blogu.

http://3dmamablog.cz/2018/10/11/ben-ja-mina/

http://3dmamablog.cz/2018/09/25/casopis-sikulka/

Leave a Comment