ENCYKLOPEDIE ZVÍŘAT

VTIPNÝ OBRÁZKOVÝ ATLAS ZVÍŘAT:

►PŘES 600 DRUHŮ Z CELÉHO SVĚTA ROZDĚLENÝCH DO 41 BLÁZNIVÝCH TŘÍD

Bavilo Vás Animalium, ale měli jste pocit, že jej opravdu ocení až starší děti? Hledáte atlas zvířat, který zaujme i školkáčky?  Díky online knihkupectví Knihcentrum.cz mám možnost Vám představit podrobněji Podivuhodný atlas zvířat.

Nyní za akční cenu 262 Kč.

Švýcarská výtvarnice Adrienne Barmanová do své encyklopedie vybrala a nakreslila přes šest set druhů zvířat z celého světa a rozdělila je do překvapivých kategorií. Zvířata uspořádala podle velikosti, barev, zvláštních dovedností či charakteristických rysů.

Rozlišení zvířat na přeborníky v zadržování dechu či věrní až za hrob nejspíš v jiné knize nenajdete. Originálních kategorií je přesně 41.

Její pohled na živočišnou říší je vtipný a zábavný pro děti všech věkových kategorií. Oficiálně je kniha určená dětem od 6 let, ale troufnu si tvrdit, že ocení pro společné čtení nejen rodiče, ale i děti od 4 let.

U nás doma zaujala nejmladší i nejstarší.

Atlas je svým způsobem předstupeň Animalia. První atlas zvířat pro nejmenší děti, který má šanci zůstat v knihovně déle než dva roky.  Většina prvních atlasů pro děti přestává děti zajímat nástupem do školy. K tomuto atlasu se děti mohou vracet během celého prvního stupně základní školy. Jen výjimečně obsahuje upřesňující informace k danému zvířeti, přesto máte chuť zjistit, kdo je v další skupince.

Pohled na živočišnou říši mimo obvyklé škatulky zoologie je zábavný i bez konkrétních faktů. Inspiruje k dalšímu poznávání

Tip: na Bookdepository mají nyní v akci speciální pracovní sešit k této knize.

Ukládáte si inspiraci na Pinterest? Nezapomeňte na tento článek.

Leave a Comment