DENÍK PRO DCERU

V jarních novinkách nakladatelství Mladá fronta jsem objevila zajímavý dárek pro dceru. Zatím si zapisovala jen svá prázdninová dobrodružství (Můj prázdninový deník). Zajímavé však také bude s odstupem času si připomenout i  její současné plány, přání a názory. Tento zápisník je k tomu jako stvořený. Pojďte nahlédnout.

TAKOVÁ JSEM JÁ

Můj styl, můj život, můj svět – ZÁPISNÍK

Nabízí prostor k zaznamenání myšlenek nejen na předem daná témata, ale vzhledem k minimalistickému zpracování také prostor pro vlastní tvoření.

Opravdu oceňuji, že tento zápisník není zahlcen sladkými motivy hvězdiček a srdíček. Jemná tyrkysová barva v kombinaci s různými styly písma působí upraveně a dává prostor každé dívce projevit svoje vlastní představy o vzhledu zápisníku.

Některé stránky jsou věnované nejlepším kamarádkám, zápisník je tak ideální zábava pro holčičí přespávačky. Najdete zde i zábavné kvízy a doplňovačky. S odstupem času bude radost se k němu vrátit.

Věková kategorie dívek 8 až 11 let tento zápisník určitě ocení.

Jeho cena odpovídá kvalitě zpracování. Jeho vazba je uzpůsobena pravidelnému používání. V záplavě nejrůznějších deníků je opravdu radost najít deník, který zaujme na první pohled nejen moji dceru.

Více informací najdete v eshopu nakladatelství Mladá Fronta, odkaz je pod titulní stránkou.

►►Akční cena (4/2018) je 240 Kč.

Jak se Vám líbí? Máte pro dceru připravený jiný? Sdílejte svůj tip a inspirujme se navzájem.

Já sama jsem řadu deníků tohoto typu vyloučila, jakmile jsem viděla uvnitř kolonku váha. Opravdu chceme, aby malé školačky řešily číslo na váze? Tenhle zápisník “řeší” jen údaj o výšce, délce malíčku či vzdálenost špičky palce od špičky malíčku:) Tohle jsou míry, jejichž záznam nikomu neublíží.

Ukládáte si inspiraci na Pinterest? Nezapomeňte na tento článek.

Leave a Comment