SOUTĚŽ: CRAYOLA – SADA RAZÍTEK

Společně s dětmi jsme měly příležitost otestovat kreslení a tvoření s výrobky značky CRAYOLA. Nechceme si nechat vše jen pro sebe. Rády bychom daly příležitost i Vám a Vašim dětem.

Díky společnosti Albi vyhlašujeme letošní první darovačku:

CRAYOLA – KREATIVNÍ SADA RAZÍTEK SE ZVÍŘÁTKY NA FARMĚ

Kreativní sada Crayola obsahuje: 10 velkých razítek, 10 malých razítek, 8 voskovek, dvoubarevnou inkoustovou podložku, papíry.

Odkaz přímo na tuto kreativní sadu najdete pod logem eshopu Albi, kde mimo jiné najdete řadu další výrobků značky Crayola. Jejich velká přednost – kreslení mimo papír nevadí!  Barvy se dají snadno vyprat z oblečení i umýt ze všech povrchů, včetně pokožky. Stačí trocha vody a vše je rázem čisté.

Podmínky jsou stejné jako vždy: 

1. Buď fanouškem FB profilu 3dmamablog nebo sleduj IG profil @3dmamablog.cz. Nejste-li na žádné sociální síti, stačí sledovat blog přes email. Přihlášení je na konci úvodní stránky blogu (vlevo).

2. Kdo soutěž nasdílí na FB či IG, bude do losování zapojený dvakrát, stejně tak se zdvojnásobí šance, pokud zmíníte kamarádku, kterou by soutěž mohla zajímat.

3. Napište komentář pod foto na FB, zde pod článek nebo na IG – Co byste pro své děti z nabídky Crayoly vybrali Vy? Pomůže mi, zmíníte-li i věkovou skupinu dětí, které máte doma. Usnadníte mi tak výběr ceny do další soutěže.

Soutěž potrvá do neděle 4. 3. 2018, v pondělí 5.3. 2018 vyhlásím 1 výherkyni sady razítek se zvířátky na farmě. Zasílací adresa musí být v ČR.

26 thoughts on “SOUTĚŽ: CRAYOLA – SADA RAZÍTEK”

  1. Vybrala bych velkou kreativní sadu Ledové království. Sleduji na FB jako Adéla Vejvodová, na IG jako vejvodova.adela. Mám holčičku 3,5 roku.

    Reply
  2. Nejvíce mě zaujala právě sada razizek, nebo pak by si kluci vyhráli i se sadou s nalepkami. Díky za soutěž ?

    Reply
  3. Vybrala bych právě razítka, protože jsou synovi 2 roky a budeme je teprve zkoušet. Ale mají skvělé i pastelky a malovací sady.

    Reply
  4. Od Crayoly bychom byli rádi za cokoliv, jsou to kvalitní produkty. Zaujaly mě Emoji razítka, ty by mohly být pro naše kreativní holky zajímavé..asi bych nestačila umývat, kde všude by se objevily 😉 holky mají 4 a 2 roky 🙂 FB Petra Vojtěch, Instagram Sebinka1316, petra.sebestova1@gmail.com

    Reply
    • Vybrala bych razítka, moje dcera má zlepšit hrubou motoriku, takže by se mi to zrovna hodilo :)) A oblíbila si malování s barvama věk 6 let.

      Reply
  5. Pro naše děti ve věku 3 a skoro 6 bych preferovala fixy na textil, ty by se u nás určitě užily.
    Díky za krásnou GA, Jana

    Reply
  6. Taky bych si vybrala tyto razítka, moc se mi líbí, dcerka má 16 měsíců 🙂

    Reply
  7. Pěkný den, já bych vybrala kreativní kufřík. Syn by se z toho pominula (5 let) a dcerka (3 roky)by nezůstávala moc pozadu 😀 Oba milují malování čímkoliv a milují kufříky 🙂
    FB Moni Ka

    Reply
  8. Vybrala bych kreativní sadu s razítky pro našeho již skoro 3 letého mrňouska 🙂

    Reply
  9. Já bych vybrala právě tyto razítka 🙂 Dcera (13 měsíců) je sice ještě malá, ale určitě bychom je využili ve volném čase 🙂

    Reply
  10. Nejvíc by se nám asi hodily vysunovací pastelky 12 ks pro moji 2,5 letou holčičku.Můj Fb je Barbora Zpěváková a instagram baruse001

    Reply
  11. Máme 2 letého chlapečka a projevuje se asi po babičce kreativně takže vítáme všechno na malování, kreslení ale i samolepky a razítka jsou oblíbenou zábavou. Je to pro mrňousky něco nového a tudíž zajímavého. hanam.souh@seznam.cz

    Reply
  12. Dcera 2 roky miluje razitka, na papir, na ruce, vsude po byte:-) Krasne by byly i voskovky a samolepky. Dekujeme:-) Marketa alias Vako Myska:-)

    Reply
  13. Pro mladší dceru (2r) vodovky s omalovánkami minikids, pro starší (5r) fixy na sklo – i když to by pro nás bylo skoro jako za trest 🙂 – snad to jde jednoduše umýt

    Reply
  14. Zdravím, děkuji všem za účast v soutěži. Je mi líto, že vyhrát mohla jen jedna z Vás. Náhodný generátor čísel vybral jako výherkyni Petru Sebestovou. Info o výhře jsem ji poslala na email. Gratuluji.
    Děkuji všem za Vaše návraty na blog a za Vaši podporu. Další darovačka o krásný dárek pro Vaše děti se už připravuje. Přeju klidný týden podle Vašich představ.

    Reply

Leave a Comment