SOUTĚŽ S ALBI

Znáte chobotnici Kvído? Kvído je chytrá a vynalézavá chobotnice, která doprovází novou vzdělávací řadu her od Albi pro děti ve věku 3 až 8 let. Na výběr je toho opravdu hodně – od chytrých vějířů, hádanky na cesty, přes chytrá pexesa, sešity plné aktivit a pohádkové divadlo či kvízy. Některé hry s dětmi právě testujeme…a myslím, že by jste měli i Vy. Možná první vánoční dárek? Stačí odpověď na jedinou otázku a můžete vyhrát MOJE PRVNÍ KVÍZY – ZVÍŘATA. Hra je určená dětem od 3 do 6 let (na výběr je ze dvou obtížností).

Podmínky soutěže jsou stejné jako vždy: 

1. Buď fanouškem FB profilu 3dmamablog nebo sleduj IG profil @3dmamablog.cz.

2. Kdo soutěž nasdílí, bude do losování zapojený dvakrát, stejně tak se zdvojnásobí šance, pokud zmíníte kamarádku, kterou by soutěž mohla zajímat.

3. Napište komentář pod foto na FB, zde pod článek nebo na IG – Co byste pro své děti z nabídky Albi vybrali Vy? Pomůže mi, zmínite-li i věkovou skupinu dětí, které doma máte. Usnadníte mi tak výběr ceny do další soutěže. Odkaz na eshop Albi najdete pod logem.

Soutěž potrvá do neděle 22.10. 2017, v pondělí 23.10. 2017 vyhlásím 1 výherkyni hry Moje první kvízy.

Inspirace od nás:
MOJE PRVNÍ ČESKO – opravdu skvělá hra pro skupinku dětí i s větším věkovým rozdílem, navíc obsahující vynález v podobě KOSTKOMATU, který rozhodně budete posouvat i k dalším hrám vyžadující hod kostkou.

LOGICKÉ HÁDANKY – ideální hra na cesty nebo na rozdělení do adventního kalendáře pro starší školáky.

KDYŽ ROBOTI BREBENTÍ – další z knížek z edice Kouzelného čtení

26 thoughts on “SOUTĚŽ S ALBI”

  1. Líbí se mi právě tahle edice a potom určitě kouzelné čtení s Albi tužkou ? pohádky miluje i neteř od roka a půl ?

    Reply
  2. Dobré poledne.
    Mě se právě moc líbí zmiňované “Moje první kvizy”. Syn bude mít tři roky, tak si myslím, že by se u této hry mohl i něco naučit a pobavit. Já sama mám velice ráda hry, tak bych k nim chtěla vést i syna. Snad se.to podaří ? hezký den.
    Sdílím na fb.

    Reply
  3. Doma mame Albi tuzku, a moje prvni cesko, na to si ale mala jeste chvili pocka, ma 2roky. Takze bych male vybrala dalsi knihu k albi tuzce, a nebo kvizy pro nejmensi.

    FB: Veronica Orphan
    IG: sivegama

    Reply
  4. Rada bych vyzkousela Kvido – chytre vejire pro deti 3 a 5let. Maji moc rady hry, u kterych muzou i sami najit odpoved.

    Reply
  5. Líbilo by se mi V kostce mini První čísla. Mám doma dva a půletou dceru a teď se snaží všechno spočítat, tak by měla asi úspěch.

    Reply
  6. Já toho mám v merku víc 🙂 Chtěla bych pro dceru kouzelné čtení, V kostce první čísla a pokukuju i po těchto kvízech a vějířích. Malá bude mít 3 roky. Díky za soutěž, Lenka

    Reply
  7. Mam doma triletacku milujici zvirata, takze urcite prvni kvizy? sleduju na IG jako gabrliiik

    Reply
  8. Ráda bych pořídila dceři nějakou knihu k albi tuzce, moc se ji libi a ráda si čte 🙂

    Reply
  9. Nedávno jsem své dceři (3 roky) objednala kouzelné čtení s elektronickou tužkou a k tomu dvě knížky, ráda bych ještě něco koupila neteři (4,5 let) protože zaostává trošku s řečí tak třeba ty chytré vějíře a nebo když roboti brebentí.

    Reply
  10. Moc ráda bych synkovi pořídila knížku s kvízy , mého předškoláka bych touto knihou určitě nadchla, je to chytrá hlavička, ale neposeda….tímto bych ho určitě zabavila….Děkuji Petra

    Reply
  11. Uričitě budeme pokračovat v Hádankách a Chytrých vějířích. Syna (5 let) to moc baví, a už se těším jak se zapojí druhý (nyní 2 roky)

    Reply
  12. Hodně cestujeme, takže bychom pro naše dcery využili určitě Chytré vějíře (3 roky a 18 měsíců).

    Reply
  13. Dcera je ve věku úkolů a hádanek (6 let), takže mi přijdou super všechny zmíněné hry. Určitě některou vyzkoušíme. Fandíme na IG i Facebooku 🙂

    Reply

Leave a Comment