ODJINUD: RÁDA SE VRACÍM

V souvislosti s vyhlášením ankety Mamablog roku 2017 bych ráda upozornila i na blogy, kde najdete zajímavé čtení z reálného života i přesto, že se tyto blogerky neumístnily v první patnáctce. Také je spousta blogerek, které nominaci vůbec neřešily a řada inspirujících webových stránek, které by bylo škoda minout. Začínám svůj seznam právě tady. Nebojte se přidat odkaz, inspirace není nikdy dost.

Pojďte nakouknout, jaké nové blogy jsem v poslední době objevila:

Ověřených tipů na výlety s dětmi je pořád málo, díky OVĚŘENORODIČI jich na mém seznamu pár přibylo.

Nádherné fotografie a parádní tipy na cyklovýlety včetně ubytka si ukládám od Martiny z LASOUL.CZ

Uvěřitelné příběhy ze života s dětmi najdete na blogu Ze života u Ďáblického háje. Její online reportáž z oddělení šestinedělí věrně popisuje situaci v českém porodnictví. Situace se mění tak strašně pomalu…..už přestávám věřit, že situace bude pro moje dcery výrazně lepší. Pořád mám pocit, že bych to zejména kvůli svým dcerám neměla nechat plavat.

Ve všech oblastech života s dětmi se neshodneme, ale i tak je mi sympatický přístup Krkavčí matky. Tato její zkratka funguje i u mě. Ne úplně souhlasím s článkem o tom či učit děti zdravit, ale teď jej nemůžu dohledat. V téhle situaci jsem vzhledem k tomu, že mám děti o něco starší, poněkud skeptická. Jsem zvědavá na její knížku, kterou se právě chystá vydat.

Kamarádka mi nedávno doporučila recepty od Jany z DĚTEM ZDRAVĚ BEZ CHEMIE. Zaujaly mě nové, jednoduché recepty ze surovin, které běžně používám. Jáhlové muffiny nebo čočkový burger jsou jednoduchým zpestřením našeho jídelníčku.

Nově jsem díky Instagramu taky objevila Ivu a jeji DIYPROJEKTY. Betonová váza je moje výzva pro letošní léto, hned jak odešlu děti na tábor:). Článek o Maďarsku s dětmi mám uložen.

Díky BC už dlouho znám Blog Moniky Zavadilové, kde popisuje životní cestu své rodiny s 3 dětmi. Jejich životní příběh je pro mě obtížné jen číst, a už vůbec si neumím představit, jaké je to doopravdy prožívat. Posílám dál pro připomenutí …Protože pomoc je jako zrnko a spousta zrnek dokáže velké věci…

Jaké jsou Vaše oblíbené blogy či stránky?

Seznam mých oblíbených zahraničních blogerek je už rozepsaný. Tímto zdravím z Prahy, a jdu třídit fotky. Cesta byla plná neplánovaných zážitků. Kempování nás nadchlo… inspirace od nás už brzy tady. Všem, kdo jsou právě na cestách s dětmi přeji pohodový průběh dovolené.

Leave a Comment